HomeOver onsNieuwsNieuw: Green Series

Bosch Beton lanceert revolutionaire Green Series keerwanden

“Innovatie en duurzaamheid staan centraal in alles wat we doen bij Bosch Beton,” aldus Brechtje van den Beuken, co-CEO van Bosch Beton. “Met de GreenSeries keerwanden zetten we een grote stap voorwaarts in onze missie om de bouwsector groener te maken. Dit product is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordeliger voor onze klanten.”

23 juli 2024

Bosch Beton introduceert met trots de Green Series keerwanden. Dit innovatieve betonproduct is ontworpen om de CO2-uitstoot drastisch te verminderen, zonder concessies te doen aan kwaliteit.

Met de introductie van de Green Series keerwanden toont Bosch Beton aan dat duurzaamheid en kostenefficiëntie hand in hand kunnen gaan. Dit nieuwe product is een win-win voor zowel het milieu als de portemonnee van de klant. Bosch Beton hoopt dat dit een extra stimulans is voor haar klanten om te kiezen voor duurzamere alternatieven.

Bekijk de video en ontdek meer over de Green Series van Bosch Beton

De Green Series keerwanden maken gebruik van een alternatief wapeningsprincipe en het duurzamere 3rd generation betonmengsel, waarmee een significante vermindering van de ecologische voetafdruk wordt bereikt. Traditionele betonwapening wordt vervangen door een milieuvriendelijker alternatief, wat samen met het geavanceerde mengsel resulteert in een product dat zowel de CO2-uitstoot als de impact op het milieu vermindert.

“Dit product is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voordeliger voor onze klanten.”

De nieuwe productfamilie zal in eerste instantie beschikbaar zijn in verschillende hoogten: 50cm, 75cm en 100cm hoog. De Green Series keerwanden zijn op voorraad en te bestellen vanaf 1 september 2024.

Heeft u vragen over deze nieuwe productlijn of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met een adviseur.

Contact